Estimats lectors! Bon any ple d’amor, salut i lletres!

No estava muerta ni de parranda. En realitat, si ho penso bé, al llarg d’aquests mesos he estat una mica de les dues coses. Segueixo escrivint les ‘Cròniques Noruegues’, però vaig fer una parada per anar a caçar altres històries i no he pogut estar pel blog aquests 2 darrers mesos.

Pels que tingueu Facebook, he decidit obrir una pàgina que farà una mica de coixí pels dies que no publiqui entrades al blog. Allà he pensat explicar coses més anecdòtiques del meu dia a dia a Suècia. Petites instantanies que col·leccciono per després fer un post. I també publicaré entrades antigues pels lectors que no m’hagin seguit.

Aquesta nova pàgina implica obrir una mica més les portes d’aquest petit i estimat blog. Ah! Va, m’atreveixo. Aquest 2016 les ‘Històries del Poble Suec’ tindran més espai per ballar. I sí, com veieu, també he decidit donar-li el nom que sempre han acompanyat aquestes històries i el meu dia a dia des de fa anys. Del Poble Sec a Suècia.

Si voleu seguir, difondre i treure a ballar les meves històries, aquí teniu la pàgina per poder clicar ‘M’agrada': Històries del Poble Suec.

Gràcies i fins aviat!

Mireia

Captura de pantalla 2016-01-08 a les 12.34.47