Ahir estava amb en David que últimament està fent servir oli d’oliva per hidratar pell i cabell. Té molts problemes d’al·lèrgies i sembla que l’oli li funciona prou bé. Mirava el seu cabell ‘òleo-engominat’ com un executiu, amb clenxa inclosa i vaig començar a riure molt. Perquè? perquè vaig recordar la peli ‘El príncipe de Zamunda’ i l’anunci dels productes capilars ‘Soul Glo’!

Aquest record em va portar ràpidament a una altra escena de la pel·li: la presentació del grup ‘Chocolate Sexy’. I vaig riure encara més davant la estupefacció de’n David que em demanava alguna explicació. Li vaig explicar el procés mental i es va quedar igual (potser una mica insegur del seu pentinat?). I després vaig pensar que havia d’incloure aquestes escenes a la meva ‘llista de coses que em fan riure’.

Aquesta llista fa molts anys que la tinc. En realitat, com podeu veure, és una acumulació de llistes en papers varis on recullo frases, escenes que he viscut o que d’altres m’han explicat i m’han fet riure. Les escenes de les pel·lícules són més fàcil de compartir, hi ha més possibilitats de què a més gent li faci riure. Les frases necessiten un context que només tinc jo al cap, dins meu i, per molt que potser l’hagi compartit amb algú, hi ha algun ingredient molt personal que fa detonar el riure més intens del món.

Quan llegeixo la tirallonga de frases/escenes, em moro de riure!

Us animo a que feu una llista d’aquestes, quan te les trobes et canvien el dia! i pot ser un bon recurs en dies grisos!

Si teniu cap suggeriment per la llista, no dubteu a dir-m’ho! Va, animeu-vos!

 

Selecció d’algunes de les llistes + mitjons de pingüins que també em fan riure i m’encanten. ‘Exquisito Froilan!!’. Em moroooo!

 

Aquí algunes escenenes memorables que a MI em fan riure.

Anunci ‘Soul Glo’

 

‘Chocolate Sexy’. El Príncipe de Zamunda.

 

I un clásic. Em morooo! ‘Esta casa es una ruina’. Escena de la banyera.