Hola! Sóc la Mireia!

Fins al juny del 2012 he viscut i treballat a Barcelona, al Poble Sec. Ara visc a Estocolm (Suècia). D’aquesta combinació surten les ‘Històries del Poble Suec’!

Aquest bloc personal és un espai on comparteixo les meves motivacions, idees i inquietuds. Especialment des què vaig traslladar-me a Suècia, el bloc és on explico les meves aventures i desventures al país.

Els textos que llegiràs són memòries i situacions viscudes on realitat i ficció s’apleguen durant unes línies. On comença la realitat? On comença la ficció?

Dubtes? Suggeriments? Novetats? Escriu-me!

poblesuec[arroba]gmail.com

Si vols seguir el bloc, ves a ‘Subscribe‘ o a ‘Follow’, a baix a la dreta, i escriu el teu mail. Fàcil, no?

També hi ha la pàgina Facebook de ‘Històries del Poble Suec’, amb petites anècdotes del dia a dia, mentre vaig escrivint nous contes, articles i textos més llargs pel blog.

 

———————-

Copyright © Mireia Rocher, 2010. Tots els drets reservats.
Sense perjudici de les exempcions legals existents, queda prohibida la reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d’aquesta obra sense l’autorització del titular dels drets, i qualsevol altre acte que contravingui els drets de propietat intel·lectual i industrial. Per a qualsevol ús que se’n vulgui fer no previst a la llei, dirigiu-vos a: poblesuec[arroba]gmail.com